O nas

Trzeba przebyć długą drogę do odnalezienia swojego ulubionego pieczywa, które smakiem przypomina dzieciństwo, chłód spiżarni, smak kromki ze świeżym masłem i solą. Nasz cel to pieczenie takiego chleba, za którym się tęskni i którego smak się pamięta. W sztuce pieczenia kierujemy się szczerością i prostymi przepisami inspirowanymi naturą. Używamy wyłącznie prawdziwej mąki najwyższej jakości, którą wytwarzamy z uprawianych przez nas ziaren zbóż. Od początku do końca używamy najlepszych składników, ponieważ pieczenie chleba to nasza największa pasja. Cenimy to, co lokalne i naturalne. O smaku chleba w naszej manufakturze ciągle decydują ludzie, a nie komputery. 
Jest wiele chlebów, tak samo jak wiele jest przepisów. My stawiamy na te proste, dobre i sprawdzone od pokoleń, dzięki czemu nasze bochenki mają prawdziwą duszę, smak i zapach polskiego chleba.